Ontdek 

Valencia 

Valencia begint steeds meer een toeristische trekpleister te worden. De architectonische hoogstandjes en het gezellige oude centrum maken het een leuke stad om te bezoeken. 


Altea

Of Altea nu typisch Spaans is of juist een authentieke sfeer heeft weten te creëren door Griekse kenmerken, dat is de vraag. Bijzonder is het verborgen pareltje Altea in ieder geval zeker.  


Calpe

In Calpe is het leuk om over de boulevard te wandelen en op een terrasje in het zonnetje wat te drinken of een ijsje te eten. Karakteristiek is de Peñón de Ifach. Deze grote rots is hét symbool van Calpe. 

Guadelest

In het binnenland van de Costa Blanca ligt goed verborgen in de bergen het oude dorpje Guadalest. Het unieke aan Guadalest is,dat het dorp op prachtige wijze in de rotsen is geïntegreerd en het ligt bij een prachtig meer.

Benidorm

Benidorm wordt vaak gezien als het Manhattan van de Spaanse kust met de hoogbouw hotels, de drukte op de stranden en het vele vermaak. Bezoek zeker het Balcón del Mediterráneo, prachtig gelegen tussen de stranden

Polop

De heuvel, waar vroeger het kasteel lag, wordt omgeven door een middeleeuwse muur en is een 'must' om te lopen. Volg het pad omhoog naar de ruïne en je wordt beloond met een prachtig uitzicht.


Costa Blanca stranden

Albir en Altea

Vanuit het huis kijk je richting de zee naar Altea en Albir. Deze plaatsen zijn inmiddels aan elkaar gegroeid. Je hebt de keuze uit verschillende mooie stranden met grind of keien en kristalhelder water. 

Cala de Finestrat

Kleinschaliger, maar daarom juist heel aantrekkelijk zandstrand. Het ligt in een heel mooie baai met lekkere terrasjes om wat te drinken of een pizaatje  te eten

Benidorm

Het toeristenoord bestaat uit twee langgerekte zand stranden, Levante en Poniente, allebei ca 2,5km lang, die gescheiden worden door een oude haven en het Balcón del Mediterráneo

Actief

Te voet: wandelen - hardlopen - trailrunning

Volop mogelijkheden in de omgeving of uitdagende onverharde  routes in onze achtertuin rond en naar de 1182 meter hoge Monte Ponoig. 

Op 2 wielen: fietsen - wielrennen

Voor fietsers is het hier een eldorado. De kans dat je een prof wieler team tegen komt is groot, want die trainen veel in onze omgeving.

Met een balletje - golf 

Het klimaat van de Costa Blanca maakt het tot een fantastisch gebied voor golfers. Je kunt  terecht bij de vele golfbanen in de omgeving . 

Vertier

Karten

Er zijn twee kartbanen op korte afstand. Karting Benidorm en karting Finestrat

Terra Mitica

Dit nabijgelegen pretpark heeft attracties en shows voor het hele gezin.

Aqualandia

Als je op zoek bent naar een leuk dagje uit en een onvergetelijke ervaring, dan is Aqualandia jouw park.